زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

تمهیدات ویژه اپراتورها برای تعطیلات نوروزی

تمهیدات ویژه اپراتورها برای تعطیلات نوروزی مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: تمهیدات ویژه‌ای برای دسترسی مناسب به اینترنت و تماس‌های تلفنی در تعطیلات نوروزی اندیشیده شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 18
کد خبر: ۱۲۶۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر در تعطیلات نوروز خصوصا در روزهای ابتدایی ممکن است تماس تلفنی و استفاده از اینترنت به دلیل تراکم استفاده با مشکلاتی روبرو شود و بنابراین هر سال وزارت ارتباطات برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، جلساتی با اپراتورها برگزار می‌کند تا با بالابردن ظرفیت‌های لازم، از به وجود آمدن بحران جلوگیری کنند.

محمد امامی مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این زمینه اظهار داشت: به مناسبت نوروز مانند هر سال یکسری اقدامات را برای ارتباطات بهتر مردم انجام می‌دهیم. امسال نیز جلساتی با اپراتورهای ثابت و سیار برگزار و هماهنگی سرویس‌دهی در ایام نوروز را با آنها انجام شد.

وی یادآور شد: در این جلسات مسایلی که ممکن بود به لحاظ جابه‌جایی جمعیت در شهرها و جاده‌ها برای اپراتورها از نظر فنی پیش بیاید مورد بررسی قرار گرفت. سفرها باعث می‌شود ترافیک مصرفی نقاط مقصد تغییراتی کند، این مسایل از طریق اپراتورها مورد بررسی قرار گرفت تا افزایش ظرفیت‌های مورد نیاز صورت بگیرد.

 مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: موضوع با اولویت بعدی نیز این بود که مراکز تماس اپراتورها با مردم فعال باشند تا اگر اختلالی در مکالمه یا اینترنت بود، از این طریق پیگیری شود.

امامی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که اپراتورها در نوروز امسال برای دسترسی به خدمات هیچ مشکلی نداشته باشند. اپراتورها تیم‌ها و تجهیزات فنی خود را برای ارایه خدمات در مراکز استان و برخی شهرستان‌ها که مرکز ثقل هستند، مستقر کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: درخواست‌هایی که از اپراتورهای بالادستی مانند شرکت مخابرات ایران، ارتباطات و سایر اپراتورها وجود داشت نیز تسهیل شده است. به آنها توصیه شد نفرات پاسخگو خود در ایام تعطیلات را به این سازمان معرفی کنند که این کار انجام شد تا بتوان در هر نقطه که مشکلی وجود داشت آن را اطلاع‌رسانی کرده و به سرعت رفع کنیم.

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یادآور شد: ظرفیت شبکه و اپراتورها مانند هر منبعی دیگر محدود بوده و اگر در یک لحظه زمانی خاص به صورت انفجاری تقاضا را افزایش دهیم، ممکن است با مشکل مواجه شویم. برای به وجود نیامدن چنین مشکلاتی، مردم باید در کنار سرویس تماس از سرویس پیامک یا پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار